Vali Tutulmaz’ın bayram mesajı şu şekilde;
Toplumsal yaşantımıza büyük bir anlam ve değer katan, kardeşlik, yardımlaşma, paylaşma ve dayanışma ruhunun güçlenmesini sağlayan, rahmet, mağfiret ve bereket ayı Ramazan-ı Şerif’in ardından mübarek Ramazan Bayramı’na ulaşmanın huzuru, sevinci ve mutluluğunu milletçe içtenlikle yaşıyoruz.
Bayramlarımız; milli ve manevi değerlerimizin bizleri birbirimize sıkı sıkıya bağladığı, iyiden, güzelden yana yeni başlangıçlar açma fırsatının doğduğu, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk, sevgi ve saygı bağlarının güçlendiği, gönüllerimizi rahatlatan, huzur ve bereketin yaşandığı özel, anlamlı ve güzel günlerimizdir.
Manevi iklimini içimizde hissederek, yaşayarak huzur bulduğumuz, mutlu olduğumuz Ramazan-ı Şerif'in sonunda milletçe sevinçle idrak ettiğimiz mübarek Ramazan Bayramı’nın kırgınlıkların, küskünlüklerin geride bırakıldığı, sevgi, saygı, hoşgörü ve şefkat duygularının pekiştiği, manevi duyarlılıklarımızın gözden geçirileceği, güzellikler ve huzur dolu günlere vesile olacağına inanıyorum.
Ramazan Bayramı'nda, büyüklerini, eş, dost ve akraba ziyareti ya da tatil amacıyla trafiğe çıkacak değerli vatandaşlarımızın, onları hasretle bekleyen yakınlarına, sevenlerine güven içerisinde kavuşmaları için trafik kurallarına büyük bir dikkat ve hassasiyetle uymaları önem arz etmektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin, saygıdeğer halkımızın ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, sağlıklı, huzurlu, mutlu bir bayram diliyor, saygılar sunuyorum.
VALİ TUTULMAZ’DAN BAYRAM MESAJI
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz Ramazan Bayramı mesajı yayımladı.
Yorumlar
Trend Haberler

MEMUR ZAMMI, ASGARİ ÜCRET, EMEKLİYE ZAM! EN NET TARİH

TTK İŞÇİ ALIMI BAŞVURU TARİHİ AÇIKLANDI

VİYADÜK'ÜN AYAKLARI TAKILMAYA BAŞLANDI

TÜRKİYE'NİN YENİ BAKANLARI BELLİ OLDU

BELEDİYE OTOBÜSÜ KAZA YAPTI:2 YARALI

KOZLU’DA PATLAMA: ÖLÜ VE YARALILAR VAR !

KOZLU’DA PATLAMA: 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ!

ÖNCE MOTORA ÇARPTI SONRA KARŞI GEÇİDE UÇTU!

FESTİVAL 6-7-8-9 TEMMUZ’DA

DEMİR ÇALACAKTI YAKAYI ELE VERDİ