Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC)'yi ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Murat Kotra milletvekilleri seçimlerine MHP olarak ayrı listeyle gireceklerini ortak adayın söz konusu olmadığını ifade etti.

MHP Zonguldak milletvekili aday adayı ve MYK üyesi Murat Kotra, İl Başkanı Mustafa Öztürk ile birlikte Zonguldak Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Ziyarette Murat Kotra önemli açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık ziyaretten dolayı konuklarına teşekkür ederek hoş geldiniz dedi.

BUGÜN ZONGULDAK'IN VİLAYET OLDUĞU GÜN..

MHP Zonguldak milletvekili Aday Adayı Murat Kotra, "bugün 1 Nisan ve bugünün bir önemi var. Zonguldak’ın vilayet olduğu gün. Bugün için ayrı bir mutluluk yaşıyoruz.

“TAKDİR GENEL MERKEZİMİZİNDİR.

Milletvekili sıralamasında ise kararın genel merkezde olduğunu ifade eden MHP Zonguldak milletvekili Aday Adayı Murat Kotra, "2019'dan beri sahadayız bütün köylerini ilçelerini ziyaret ettik. Biz 2018 seçimlerin hemen sonrası sahaya çıktık ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. 14 Mayısta yapılacak seçimde Zonguldak'ımız 13 adayımızla beraber milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptık. Bundan sonrası genel başkanımız taktiridir."dedi.

HEMŞEHRİMİZDEN MHP'YE DESTEK BEKLİYORUZ..

Zonguldak'ta hemşirelerinden destek beklediklerini ifade eden MHP Zonguldak milletvekili Aday Adayı Murat Kotra, "MYK üyeliğim devam ediyor siyasi partilerde MYK üyeleri istifa etmez. Liste açıklana kadar 14 Mayısa kadar hepimiz buralarda çalışmalar yapacağız.  Amacımız Zonguldak’tan milletvekili çıkarmak. Zonguldaklı hemşerilerimizden destek bekliyoruz. Saygı ve sevgi çerçevesi içinde seçim sürecini yürüteceğiz" şeklinde konuştu.

MİLLETVEKİLİ SEÇİMLERİ AYRI GİRİYORUZ

Milletvekili sıralamasında ortak aday mı olacak sorusuna MHP Zonguldak milletvekili Aday Adayı Murat Kotra, Zonguldak'ta Cumhur ittifakı olarak milletvekili seçimlerine ayrı ayrı listelerle gireceklerini kaydetti.

1000 İŞÇİ ALIMINI BİR BAŞLANGICI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bin işçi alımında değerlendiren MHP Zonguldak milletvekili Aday Adayı Murat Kotra, "Taş kömürü bizim için çok önemli. Ülkemiz asrın felaketini yaşadı. Ve orada madencilerimiz yapmış olduğu çalışmalar hayranlıkla izlenildi. Domuz bağını tüm Türkiye’ye öğrettik. Bu 1000 işçi alımının bir başlangıç olduğunu düşünüyorum, zaten açıklamalar yapmıştım norm kadro açığı olduğuna dair. Bin işçi alımının yeterli olmadığını söyledik ama bu bir başlangıç." dedi.

EPDK'NIN LİNYİTLE TAŞKÖMÜRÜNÜ AYIRT ETMESI GEREKİRDİ

EPDK kararında değerlendiren MHP Zonguldak milletvekili Aday Adayı Murat Kotra, "EPDKnın almış olduğu kararlar saçma buluyoruz. linyitle Taş kömürünün ayırt edilmesi gerektiğini bilinmesi gerekiyor. Madencilik asıl Zonguldak’ta yapılıyor."

2-2-1 OLUR

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mustafa Öztürk de Zonguldak'ta milletvekili dağılımı ne olur sorusuna, "2-2-1 olur" diyerek cevap verdi.

Ziyaret çekilen toplu resim ile sona erdi.